de doelstellingen van de honda s2000 club holland
 

StartpaginaDeze clubinformatiefotoboekdownloadsleden loginforumOver HondaLinks

Deze club


Doelstellingen
Lid worden
Club artikelen
Contact
Sponsor paketten

5 Jarig bestaan !


Doelstellingen
De S2000club Holland heeft zich als doel gesteld eigenaren en berijders van de Honda S2000 bij elkaar te brengen. Als club zijn we hét verzamelpunt en communicatieplatform voor alle S2000 liefhebbers.
De S2000club Holland is een zelfstandig hoofdstuk binnen de DelSolClub.nl organisatie. Daarbij delen de beide clubs een secretariaat, bestuur en achterliggende organisatie. Met deze opzet worden kosten geminimaliseerd en blijft de bijdrage die van de leden wordt gevraagd aantrekkelijk laag. 
Met het organiseren van originele, innovatieve en vooral leuke clubevenementen en diensten willen wij als club bij zowel onze leden als potentiële leden een positieve indruk achterlaten om ze zo aan de club te binden. Hierbij staat niet alleen de promotie van de Honda S2000 centraal maar ook de promotie van de S2000club Holland en haar leden.

Technische ondersteuning
Veel aandacht wordt besteed aan technische ondersteuning. Op onze webpagina's is voor leden een brede technische vraagbaak beschikbaar met daarin niet alleen algemene informatie over de S2000 maar ook uitvoerige toelichtingen op technische modificaties en veel voorkomende storingen en problemen. Deze informatie wordt op reguliere basis actueel gehouden en aangevuld.

Korting
Als S2000club Holland zijn wij in staat collectieve afspraken te maken met leveranciers van producten en diensten. Zo krijgen onze leden bij verschillende bedrijven aantrekkelijke kortingen.
Reclame en promotie worden door het bestuur goed gereguleerd en komen geheel te goede aan de leden en de S2000club Holland.

Bestuur
Binnen een korte periode groeit de S2000club Holland naar een dynamische volwassen club met een goed georganiseerd bestuur met een duidelijke en eerlijke communicatie richting onze leden. Hierbij staan we voor wederzijds respect, enthousiasme en inzet van die leden, het bestuur en onze vrijwilligers.
 
Advertentie